Psychosofia

Stroming Psychosofia is een nieuwe onafhankelijke geestelijke stroming die handvatten aanreikt voor de mens van nu, in alle aspecten van het mens-zijn. Stroming Psychosofia is door Zohra Noach gebracht. De inspiratie hiertoe ontving zij vanuit geestelijke dimensies.

Als ‘sluitstuk’ van haar werk heeft Zohra drie energetische ‘Lichtpunten’ nagelaten die de mens van dienst kunnen zijn in het dagelijks leven, in het verlangen naar rust en acceptatie en bij emotionele en fysieke ‘herstel werkzaamheden’.

Dit drie lichtpunten zijn:

  • ‘Zeven kernkwaliteiten van de mens.’
  • ‘Want Ik ken u bij uw naam.’
  • ‘Eigen innerlijk verzoeningsoffensief.’

De teksten van deze ‘Lichtpunten’, zijn op drie mooie kaarten weergegeven. Ze zijn zo opgesteld dat de mens hier zelf mee kan werken. De tekst van Lichtpunt: ‘Want Ik ken u bij uw naam’ is opnieuw doorgegeven in de doorgeving ‘Bereid u voor’.

De drie Lichtpuntkaarten zijn via de onderstaande link te bestellen of te downloaden: https://zohranoachpublicaties.nl/ onder de tab Webshop 2.

Ik biedt mensen gelegenheid onder begeleiding kennis te maken met de werking van de Lichtpunten. Hiervoor kunt  u contact met mij opnemen met behulp van het contact formulier.