Bereid u voor

‘Bereid u voor’ is een doorgeving die ik kreeg tijdens een meditatie, afgestemd op het Lichtpunt ’Want Ik ken u bij uw naam’. Van de volledige doorgeving ‘Bereid u voor’ is een audiobestand toegevoegd.

Bereid u voor

Bereid u voor op datgene wat komen gaat.  Bereid u voor in uw innerlijk. Bereid u voor door in uzelf een zo grote ruimte te creëren, waarin u geheel en al uzelf kunt zijn en los kunt blijven van gebondenheden in uzelf, in uw leven en levens die nog betrekking zouden kunnen hebben op datgene wat zich nu in de wereld om u heen afspeelt.
Bereid u voor, in uw innerlijk, vanuit liefde en mededogen, doch niet vanuit blindheid en uw ogen sluiten voor wat gaande is. Maar bereid u voor in verbinding met Ons, die u na staan en u begeleiden, die in werkelijkheid Een met u zijn, zo u zelf zich hiervoor waardig genoeg acht, want dit bent u zeker, vanuit dit hoogste Zijn in uzelf.

“ WANT IK KEN U BIJ UW NAAM”,
want Ik ken u bij uw naam.
Laten we onze rechterhand op ons voorhoofd leggen.
Vanuit geest herken ik. In mijn bewustzijn herken ik, Geest in mij.
We leggen de vingers op de mond.
Met mijn mond beleid ik, Geest in mij.
En met mijn hart, onze rechterhand op ons hart, linkerhand open in onze schoot.
Met mijn hart volbreng ik, mijn geest in mijn menselijke persoonlijkheid,
in dit mijn leven.
Aum.


2021-08-18 

Het deel van de doorgeving getiteld ‘Want Ik ken u bij uw naam’ is een tekst, gebracht door Zohra Noach, als een van drie Lichtpuntkaarten. De drie Lichtpuntkaarten zijn via de onderstaande link te bestellen of te downloaden: https://zohranoachpublicaties.nl/ onder de tab Webshop 2