Over Hadewych

Na mijn opleiding voor sociaal-cultureel werk ‘De Kopse Hof’, groeide in mij de wens meer te begrijpen van mijzelf en het leven. Dit en het verlangen meer diepgang te brengen in wat ik zou kunnen betekenen in het leven van anderen en mijzelf, hebben mij ertoe gebracht op zoek te gaan. Zo is mijn innerlijke, spirituele en geestelijke ontwikkelingsweg begonnen, jaren geleden en hij duurt nog voort.

Het me richten naar mijn innerlijke wereld, in plaats van enkel de buitenwereld was en is een belangrijk uitgangspunt hierbij. Het contact met de geestelijke dimensies diende zich hierbij stapsgewijs en in fases steeds sterker aan.       

Van grote betekenis voor mijn ontwikkelingsweg zijn de lessen en de latere samenwerking met Zohra Noach geweest. Zij is de initiator van onder andere stroming Psychosofia. Ook na haar verscheiden is de verbinding met haar nog steeds levend.

Natuurlijk zijn de lessen van het leven van evenredig groot belang. Mijn huwelijk en het krijgen van twee prachtige dochters, waar zich later twee fantastische schoonzoons bij voegden en de vier unieke kleinkinderen hebben mijn leven zeer verrijkt. Natuurlijk zijn er ups en downs, maar die geven mij de kans om te leren hoe je ervaringen kunt aanwenden om tot vernieuwing te komen.

Ik ben een blij mens, dankbaar en gelukkig met de kansen die het leven mij biedt.

Home page