In de Tempel van uw Ziel

In de Tempel van uw ziel is het Licht geboren, zodat het herkenbaar zou kunnen zijn in een dieper niveau van uw menszijn. De treden van uw ziel zijn veelomvattend, omdat zij vele levens omvatten, waarin gij het pad gegaan bent, om dit Licht in de Tempel van uw ziel te gaan herkennen en uiteindelijk te kunnen integreren in dit uw leven, uw menszijn hier op aarde.

Geen trede kunt gij overslaan in dit pad dat u gaat om dit Licht in uw ziel te herkennen, in de Tempel van uw ziel die uiteindelijk de schoonheid van de Tempel van de Geest herkenbaar zal maken, de schoonheid van de wereld van de Geest, waar Licht en Liefde en de ruimte en vrijheid en speelsheid en onbalans leiden tot vreugde en tot vernieuwing, in al die gebieden van uw menszijn waarmee gestruggled wordt, nu, op aarde.

Niets zal een mens kunnen geschieden zo hij daar zelf voor open staat. Zo ook deze herkenning van Geest in zichzelf vraagt een oproep en een kracht en een wens en een verlangen zich hiernaar te richten. Hoe meer mensen dit herkennen in zichzelf én zich hier naar richten, naar dit veld van Licht en Liefde in zichzelf zal het voor een grotere groep mensen gemakkelijker zijn om zich hiernaar te wenden, opdat het Licht en deze vreugde ervan gaat resoneren in die lagen in de ziel van die mens die resoneren en corresponderen met die trillingen in het hart waar dit verlangen kan ontstaan.

Zo mens hier op aarde en zo wezens in de sferen en zoekende wezens in de sferen, richt u dan op dit Licht en deze Liefde, herkenbaar in uzelf aan de tonen, aan de klanken, aan datgene wat meetrilt in uzelf, in vrijheid aangereikt. Zo ontvang dan deze Liefde en weet dat Wij met u zijn, in Liefde verbonden. AUM.

2021-08-30 

Doorgevingen